img 0698 1 | Domestic Science
  • Set
    898

Hola.

Til mine quesadillas hapser vi altid en omgang guacamole – og salsa og creme fraiche.

Dette er en lille portion, som passer fint til en gruppe i madkundskab.

Hvis man laver den i hjemmet, kan man godt lave dobbelt portion. Det skal nok blive spist.

img 0698 | Domestic Science

Guacamole

bcdf3bc420b266657198f66877a16a3e?s=30&d=mm&r=g | Domestic ScienceChristian Svane
Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 1 En god portion dip-dip-nam-nam.

Ingredienser
  

  • 1 avocado
  • 1 fed hvidløg
  • ½ lille løg
  • 1 tomat
  • ½ peberfrugt
  • 1 dl creme fraiche 18 %
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk cayennepeber eller chilipulver
  • 1-2 stænk tabasco
  • 1 spsk limesaft
  • Lidt friskkværnet peber

Sådan gør du
 

  • Løg og peberfrugt hakkes meget fint.
  • Halver avocadoen over og fjern stenen. Løs avocadoens kød fra “skalden” med en spiseske.
  • Kom kødet i en skål og mos det med en gaffel, hvis guacamolen skal være rustik i konsistensen, eller brug en stavblender og den bliver mere  purerede og cremede.
  • Kom de resterende ingredienser i og blande, blande, blande.

Tip til opskriften

Hvis du vil have en meget cremet guacamole, kan du komme alle ingredienser i en minihakker eller stavblenderkande og blende løs. 

Velbekomme

ingredienser

    Du vil måske også kunne lide